Rólunk

ismerje meg weboldala jövőbeni főbérlőjét 😉

Somogy Design Kft.

A SomogyDesign Kreatív Stúdió 1994-ben alakult. Fő profilunk az arculattervezés, kiadványszerkesztés, -tervezés és teljes körű nyomdai előkészítés valamint weblapok készítése és üzemeltetése. Tizenöt éves szakmai és kreatív tapasztalatunkat sikerrel kamatoztatjuk ügyfeleink legnagyobb megelégedésére, amely megbízhatósággal és precizitással párosul, a vállalt határidő pontos betartása mellett.

Felismerve a piac fejlődését, portfóliónkban helyett kapott a weboldal készítés, valamint az ehhez kapcsolódó web tárhely szolgáltatás, melyekben több mint tíz év tapasztalatot tudunk felmutatni.

2016-tól komplex internetes hirdetési megoldással is segítjük partereink így a hirdetési platformok szinte teljes skáláját lefedjük, a névjegykártyától a social media kampányig.

Megbízhatóság

1994-ben alapítottuk vállalkozásunk, és tárhely szolgáltatás területén is több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek kollégánk, akik 2016 óta cégünk színeiben állnak a rendelkezésére.

Jövőképünk

A világ folyamatosan fejlődik, így vele fejlődünk mi is. Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy minden újdonságot a lehető leghamarabb teszteljünk és partnereink rendelkezésére bocsájtsunk!

Hálózat, partnerek

Vagy meg tudjuk csinálni, vagy van bevált, megbízható partnerünk. Az arculat és igényes céges megjelenés bármely területében tudunk segíteni!
Weboldal - tárhely - névjegykártya - szórólap.

Párszáz elégedett ügyfél

Olyan vagyunk mint egy nagy család. (Najó, valójában 3-4.) Ettől leszünk különlegesek: Mindenki arra koncentrál a csapatban, amit igazán szeret, és minden partnerünkre marad időnk.

Segítünk hogy könnyen menjen!

Könnyű elveszni a három - négy betűs műszaki paraméterek és számok tengerében elveszni, ha nem kifejezetten műszaki beállítottságú. Nekünk van Önre időnk! Tegye fel kérdését, és segítünk, hogy a legmegfelelőbb és a lehető legköltséghatékonyabb megoldást válassza.

Miért mi?

Pontosan tudjuk hogy minden bokorban nő egy tárhelyszolgáltató. Azt is tudjuk hogy szinte ingyen dolgoznak. És biztos vagyok benne, hogy mindannyian tudjuk, milyen ütemben tűnnek el a süllyesztőben, akik csak a lelkesedésre alapoznak.

Megbízható hardware

Nagy, nehéz, hangos, de ami a legfontosabb: Pár alkatrész akár tönkre is mehet benne, nincs gond.

Napi mentések

Bármikor lehet baj. Nem csak a weblapját tudjuk visszaadni, 1-2 óra alatt akár egész szervereket visszahozunk!

Garantált rendelkezésreállás

A havi 99.5%-ot vállaljuk, és meg is csináljuk. Szervereink elérhetősége, és a kiesések nyilvánosak!

S.O.S. Tárhely

webhosting • tárhely • domain • webtárhely • e-mail • weboldal • webáruház

A jó üzlet alapvető kulcsa egy remek weboldal!

Remek weboldalt pedig csak gyors és megbízható tárhelyen készíthet, vagy készítetthet.

tárhely csomagok már 3.800Ft+áfa éves díjtól (+domain díj)